Vinarski trg 2
2250 Ptuj
tel. 02 / 772 83 51
e-mail: info@sladki-butik.si
Otroške torte
Torte za obhajilo in birmo
Poročne torte
Torte za ostale priložnosti
 
Za ogled slik, kliknite na sličico galerije, ki jo želite videti!
 

Torte so pripravljene iz svetlega vanilijevega ali temnega kakavovega biskvita. Polnjene so lahko s smetanovimi, vanilijevimi mlečnimi in maslenimi kremami z dodatki sadja, čokolade, kakava, kave, orehov, svežega ali vloženega sadja, ter aromatov. Sočimo s sadnimi sokovi in prelivi iz ruma in likerjev.

Obmazane so lahko z rastlinsko smetano in posipane s čokolado orehi in lešniki ter obložene s sadjem in oblite z želejem ali pa prelite s čokoladnimi prelivi. Slavnostne torte pa je možno obložiti z marcipanom ali belo sladkorno maso kar, da torti prefinjen slavnostni izgled. Izdelamo vam lahko tudi sliko, ki jo prinesete s seboj ali izberete kakšno, ki smo jo za vas pripravili v slaščičarni.


Potrebujete sliko za na torto?     Na info@sladki-butik.si pošljite izbrano sliko v JPEG formatu, pripišite kakšno velikost želite (max. 20x29cm, format A4), vaše podatke ter naslov in sliko boste prejeli na dom po pošti!  Slika je popolnoma užitna in vakumsko zaščitena pred zunanjimi vplivi med pošiljanjem.                               Čas dobave 2-5 delovnih dni, plačilo ob prevzemu.
Cena slike je 15€, vključno z poštnino in embalažo. Ob naročilu dveh ali več slik na isti naslov 13€ na sliko. Za redna naročila večje količine slik cena po dogovoru.
 


Vse torte hranimo pri temperaturi + 4°c do največ + 8°c.
Pri tej temperaturi je rok uporabe dva dni od dneva nakupa.
Copyright 2009 www.sladki-butik.si - vse pravice pridržane | web design: Conectivia - izdelava spletnih strani